Uitgelicht: Insectenhotel

Insectenhotel

Afgelopen donderdag 3 oktober 2019 kregen wij bezoek van Bert Natuur. Bert Natuur was met zijn vriend Herman op pad gestuurd om ons te vertellen hoe belangrijk de natuur is. Er zal langs de Griene Dyk een ‘vlinderidylle’ worden geplaatst, zodat er weer meer vlinders en bijen zullen komen. Daarnaast is ons verteld dat er ook wat gemaakt moet worden voor de insecten. Kinderen van de Wizebeam mogen de komende twee weken bezig met het samenstellen van een insectenhotel. Elke groep krijgt een kist die gevuld moet worden met materiaal. Deze kisten vormen samen één insectenhotel die geplaatst zal worden op de Griene Dyk. Donderdag 10 oktober zal Bert Natuur nog een keer komen om over de natuur te vertellen. Donderdag 17 oktober gaan we met de hele school naar de Griene Dyk, waar het inzaaien van planten zal plaatsvinden en waar de insectenhotels zullen worden geplaatst.

Herfstvakantie
Luizencontrole
Klusjeslijst inleveren
Overzicht Kalender