Uitgelicht: Basketbal Kampioenen

16 januari zijn we met de kinderen van groep 8 en 2 jongens van groep 7 naar Sint Annaparochie gereden om daar mee te doen aan het jaarlijkse basketbaltoernooi voor de basisscholen en met succes!
De meisjes hebben hun drie poulewedstrijden allemaal gewonnen door goed samen te spelen en met heel veel inzet te spelen! Ze werden 1e in hun poule! Bij de huldiging kregen ze een spel voor in de klas.
Bij de jongens was het op het laatst heel spannend. We hadden twee wedstrijden gewonnen en één verloren evenals de Slotschool. Om een winnaar te krijgen moesten er shoot outs worden genomen. Na vijf shoot-outs was de stand nog 2-2. Pas bij de zevende bal bleken de jongens van Minnertsga de koelbloedigste te zijn en maakten we het beslissende punt! Een geweldige middag met 2 superteams!

Cito-toetsweken
Extra vrij
Overzicht Kalender

Schoolnieuws