Uitgelicht: Afscheid juf Jantje en juf Baukje, afsluiting schooljaar

Gisteren hebben we een schitterende afsluiting van dit schooljaar beleefd. De kinderen waren super enthousiast en hadden erg hun best gedaan om mooie handen te maken als afscheid. We konden elkaar niet letterlijk een hand geven maar wel een high five met een veelkleurige hand op een stokje. Ondertussen zorgden de bellenblaasbellen, hoe heten die eigenlijk, voor een prachtig effect. We hebben hele leuke spelletjes gedaan waarbij de kinderen uit groep 8 als volleerde instructeurs de uitleg deden en de kinderen uit groep 7 de groepjes begeleidden. Heel fijn om te zien dat ze dat voortreffelijk kunnen bij ons op school. "Oud" en jong door elkaar gemixt. Zo leren we ook op deze manier zorgzaam met elkaar om te gaan. Fantastisch.

Juf Jantje en ik werden in het zonnetje gezet en we hebben het beiden als een bijzonder mooi afscheid ervaren. Dank aan iedereen die hieraan bijgedragen heeft! Ook dank voor alle lieve woorden en attenties. Hartverwarmend.

Schoolschoonmaak ( (A-J)
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Lezen, hoe kom ik aan een boek?

Verenigingsnieuws

Omzetting rechtspersoon

Met het ondertekenen van de akte werd het proces tot omzetting van de rechtspersoon

Uit de media

Grenzen aan schermtijd

Dat kinderen vaak en vaak ook te lang op hun telefoon of computer aan het gamen zijn is bekend.