Uitgelicht: Aanvulling actie: AARDBEIEN!

Beste ouders en verzorgers,

We kregen naar aanleiding van onze actie het volgende bericht:

Op 2e pinksterdag kregen we het droevige nieuws te horen dat us heit (Jelmer Stapert) is overleden.
De meeste mensen herinneren hem, de laatste jaren,  als de man die aan de deur kwam om aardbeien te verkopen. Hij had zo zijn vaste route door het dorp. Er kwam bij veel mensen een glimlach op het gezicht, als us heit daar stond met zijn heerlijke aardbeien.
Hij teelde de aardbeien altijd met veel passie en liefde tot één van zijn laatste dagen. Zo had hij ook dit jaar de aardbeien er weer mooi bij staan. Niet wetend dat hij het niet meer mee zou maken totdat ze rijp genoeg waren.

Toen we met de familie  bij elkaar zaten, zeiden we nog tegen elkaar.. “De aardbeien van heit worden niet meer geplukt en verkocht”.  Iedereen was het er over eens dat wij dat niet wilden/konden doen.

Tijdens een avond dat Lieuwkje en ik nog even een blokje om gingen met onze zoon Thyme , bleven de aardbeien van us heit me bezig houden. We dachten dat het toch wel  erg jammer zou zijn, als  die aardbeien niet meer geplukt zouden worden. Toen wist ik ineens wat er moest gebeuren!
Die middag had ik gelezen dat er een actie op basisschool De Wizebeam was opgezet tegen leukemie. Er moest geld worden ingezameld voor het goede doel. Flessen actie, auto wassen, EN!!! Aardbeien verkopen.

Maar dat lukt niet alleen. Daarom vragen wij jullie hulp en hopen dat we met de verkoop van de aardbeien een mooi bedrag binnen kunnen halen voor dit doel!!

Groet Koos.

De aardbeien worden voor €2,50 per bakje verkocht bij de koelloods van Ritske Wiersma aan de Lange Dyk.

De verkoop zal 's avonds plaats vinden vanaf 20:00 uur, op de dag dat er geplukt wordt. Wanneer er aardbeien te koop zijn, sturen we jullie een (spoed-)bericht en we zetten het op Facebook. Houdt dit dus goed in de gaten, want OP=OP

De verkoop start deze week!

Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Corona Challenge ‘Hou vol’

Verenigingsnieuws

Notice: Undefined index: Nieuws in /home/cbonwf/domains/old.cbo-nwf.nl/public_html/sitetemplates/p/home.php on line 295