Uitgelicht: Beweegteam Waadhoeke zou graag even jullie aandacht willen!

Wat: QR-code project de weg naar het golden Ticket van Waadje

Voor wie: Alle basisschoolkinderen uit groep 3 t/m groep 8 uit de gemeente Waadhoeke

Waar: In alle 41 dorpen van Waadhoeke. Het beweegteam gaat in alle dorpen stickers plakken met QR-codes. De QR-codes verwijzen je door naar filmpjes waar challenges in te zien zijn. We willen de kinderen uitdagen om mee te doen.

Wanneer: De aftrap dag is maandag 7 december. De kinderen krijgen op school de kleurcodekaart, de eerste zwarte QR code sticker word in de klas gescand, en het instructiefilmpje komt tevoorschijn. (deze actie kost max. 15 min van de lestijd)

Hoe: Met een telefoon of tablet met internet. Met de camerafunctie scan je het logo en word je doorgestuurd naar de website. Gaat dit niet automatisch dan moet je een QR code scanner app downloaden.

Vervolg: De kinderen gaan na schooltijd opzoek in hun dorp/wijk naar de andere 7 stickers. Alle stickers gevonden? Dan heb je de code gekraakt. Hier kun je een golden ticket mee winnen (uitnodiging voor een sportfeest van Waadje). Heb je de challenges uitgevoerd, gefilmd en opgestuurd?  Dan kun jij met je klas de klassenprijs winnen. Dat is een gadget voor de hele klas!

Kosten: Tuurlijk niet! Het geeft energie als je mee doet!

Volledige info in de bijlage

Schoolschaatsen gr 5/6 elke vrijdag tm 11 dec. gaat niet door!
Vandaag om 11:30 uur uit school
Kerstvakantie
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

boodschap van kinderburgemeester Piter Murk

Verenigingsnieuws

Notice: Undefined index: Nieuws in /home/cbonwf/domains/old.cbo-nwf.nl/public_html/sitetemplates/p/home.php on line 295