Continurooster
Maandag t/m vrijdag is er les van 08.15 uur tot 14.00 uur.
Groep 1 op vrijdag vrij. Groepen 2 en 3 op vrijdag tot 11.30 uur.
De kleuters kunnen worden gebracht vanaf 8.05 uur.

Veel gestelde vragen

• Wanneer zijn de pauzes voor de kinderen?
’s Ochtends hebben de kinderen (groep 3 t/m 8) speelkwartier van 10.00 uur tot 10.15 uur.

De lunchpauze is van 11.30 uur tot 11.45 uur. Aansluitend hebben de kinderen dan weer een speelkwartier (tot 12.00 uur).

• Wat mogen de kinderen meenemen voor de lunch?
We vragen de kinderen een verantwoorde lunch (brood) mee te geven in een bakje en drinken in een goed afgesloten beker. Zowel bakje, beker als deksels voorzien van naam. Ook dient een theedoek meegenomen te worden, ook voorzien van naam (bijv. aan waslabel).

• Wat verstaat de school onder een verantwoorde lunch?
Wij vragen u uw kind in ieder geval brood mee te geven voor de lunch.
(Ontbijt-)koek en snoep worden niet toegestaan. Verantwoorde lunches voor kinderen zijn op de voorlichtingssite van de overheid over voeding te vinden.

Ouders worden vrij gelaten om eigen keuzes te maken voor het drinken dat wordt meegegeven.

• Waarom moet de lunch beslist in een bakje en een beker worden meegenomen?
Dit in het kader van duurzaamheid. We willen de kinderen bewust maken van het belang goed om te gaan met de aarde en het milieu en zo weinig mogelijk afval produceren hoort daar ook bij. Een broodbakje en beker kunnen dagelijks worden afgewassen en opnieuw gebruikt.

• Waarom moet mijn kind een theedoek meenemen?
De theedoek komt tijdens het eten op de tafel van de kinderen te liggen. Kruimels en eventueel knoeien worden dan door de theedoek opgevangen en houdt de tafels en het klaslokaal schoon.

• Is er gelegenheid om de tanden te poetsen na de lunch?
De kinderen hebben een kwartier tijd voor de lunch. Binnen die tijd is tandenpoetsen mogelijk bij de wastafels in de toiletten. Tandenborstel en –pasta worden in dat geval in de lunchtas bewaard.

• Kan ik het drinken bijv. zuivel koel laten bewaren?
Er is op school geen koelkast beschikbaar voor de kinderen. Wilt u het drinken toch koel houden dan is een kleine thermosbeker een alternatief of een koeltasje met een koelelement.